Resultaten voor vertalen

 
vertalen
Vertaalbureau Snelvertaler Vertalen Taaldienstverlening.
Onze projectmanagers en vertalers staan voor u klaar om een professionele vertaling voor u te realiseren. Ons vertaalbureau heeft beschikking over meer dan 4000 vertalers die dag en nacht tot uw beschikking staan om uw project in bijna alle talen te vertalen.
vertalen
Vertalen van en naar alle talen Vertaalbureau Wilkens.
Maatwerk betekent ook: vrijwel alles is mogelijk bij vertaalbureau Wilkens. Heeft u bijvoorbeeld een zeer groot project met een gefaseerde oplevering van de teksten die moeten worden vertaald? Als u wilt, nemen wij de volledige planning en uitvoering van de vertalingen van u over.
vertalen
Vertaal e-mails met Vertalen voor Outlook.
T 0184 61 88 37. T 0184 61 88 37. Wie we zijn. Microsoft Gold Partner. Werken bij WSB Solutions. T 0184 61 88 37. T 0184 61 88 37. T 0184 61 88 37. Wie we zijn. Azure Virtual Desktop. Business Central Online. Business Central Apps. Business Central Trainingen. Microsoft Power Platform. CIS Security Framework. Stap 1: Cyber Security Assessment. Stap 2: Basisbeveiliging. Stap 3: Beheer Back-up. Stap 4: Security Awareness. Stap 5: Monitoring. ICT Beheer Support. 14 maart 2017. Vertaal e-mails met Vertalen voor Outlook. Wanneer u veel contact hebt met buitenlandse bedrijven of collegas, krijgt u regelmatig e-mails in een andere taal. Dan kan het handig zijn om deze mails automatisch te laten vertalen. Natuurlijk kunt u de tekst kopiëren en plakken naar Google Translate, maar het kan makkelijker. Binnen Outlook is er een add-in beschikbaar waarmee u met één druk op de knop een e-mail kunt vertalen: Translator for Outlook. Of in beter Nederlands: Vertalen voor Outlook. Vertalen voor Outlook ondersteunt op het moment van schrijven maart 2017 zestig talen, zoals Engels, Duits, Frans, Spaans, maar ook nieuwe wereldtalen zoals Chinees, Japans, Arabisch en Russisch.
vertalen
TolkenNet - Meesters in tolken en vertalen.
Wanneer u een vertaalopdracht geeft of offerte aanvraagt, voegt u het te vertalen document toe. Op basis van het aantal woorden in dit brondocument bepaalt TolkenNet de uiteindelijke prijs voor de vertaling. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. GOED OM TE WETEN. Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21 btw. De prijs per woord van een bedigde vertaling is hoger dan die van een onbedigde vertaling. Bij kleine vertaalopdrachten wordt er een minimumtarief gehanteerd. Bedigde documenten worden per post aangeleverd waardoor de levertijd langer is.
vertalen
Vertalingen - Universiteit Leiden.
Voor uw schriftelijke vertaalwerk bent u verzekerd van een snelle en vakkundige afhandeling van uw opdracht. Wij vertalen onder meer algemene en academische teksten, correspondentie, projectdocumentatie en training manuals. Wanneer u zelf een tekst naar het Nederlands en Engels vertaald hebt, kunt u deze door ons laten corrigeren.
vertalen
Vertaalbureau Vertalingen.nl 1 van Nederland 35 talen.
Vertalen en MVO. Vertalen door native speakers. Jouw full-service B2B vertaalbureau.: Binnen 2 uur een vrijblijvende offerte. Vertalingen in meer dan 35 talen. Ervaren native-speaking vertalers. Vraag jouw vrijblijvende offerte aan. Binnen 2 uur een offerte! Nog een taal toevoegen Extra taal verwijderen.
vertalen
Automatisch vertalen - NEMO Kennislink.
Een bekend voorbeeld is TAUM-Météo Traduction Automatique Université de Montréal, een Canadees Frans/Engels vertaalsysteem dat weerberichten vertaalt. Weerberichten vormen een ideaal toepassingsgebied voor automatisch vertalen, omdat de teksten worden gekenmerkt door korte zinnen, een beperkte woordenschat, en weinig variatie in de zinsstructuren.
vertalen
Vertaalbureau Urgent Vertalen 9,5, 1700 reviews.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist. Voor een betrouwbare vertaling van uw document. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken?
vertalen
Juridisch Vertaalbureau JMS Textservice.
Elke dag het meeste halen uit de samenwerking binnen ons team om zodoende tot de best mogelijke vertaling te komen, met aandacht voor correcte vakterminologie, de kern van wat de schrijver wil overbrengen en de juiste tone of voice. Marcel Steur is beëdigd vertaler en tolk, en algemeen directeur van juridisch vertaalbureau JMS Textservice. Hij vertaalt en reviseert juridische en financiële teksten van het Nederlands in het Engels en van het Engels in het Nederlands, in samenwerking met de andere vertalers uit het in-house team.
vertalen
vertalen - WikiWoordenboek.
1.6 Meer informatie. Geluid: vertalen hulp, bestand. Woordherkomst en -opbouw. In de betekenis van 'van' de ene taal in de andere overbrengen voor het eerst aangetroffen in 1526 1. afgeleid van taal met het voorvoegsel ver- met het invoegsel -en-.
Google Translate.
Kan gevoelige taal bevatten. Kan betwiste taal bevatten. Kan gevoelige en betwiste taal bevatten. Spraakinvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Ingesproken tekst vertalen. Spraakuitvoer wordt niet ondersteund in deze browser. Handschrift aanzetten Invoertool selecteren. Vertalingen zijn gendersspecifiek. Sommige zinnen kunnen genderspecifieke alternatieven bieden. Klik op een zin om alternatieve opties te zien. Geslachtsspecifieke vertalingen zijn beperkt. Meer over deze brontekst. Brontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie. Talen omwisselen CtrlShiftS. Vertalen uit het. Recent gebruikte talen. Vertalen naar het. Recent gebruikte talen. Kies een document. Upload een docx, pdf, pptx, of xlsx. Browsen op uw computer. Mogelijk gemaakt door Google Cloud Translation. Tekenlimiet van 5.000.
Vertaalbureau Presence Translate Interact - Global Talk.
Translation Only/Enkel vertalen. Een vertaler moedertaalspreker met specifieke ervaring vertaalt de tekst, en doet zelf de revisie. Er is dus geen tweede persoon betrokken bij het project. Deze oplossing wordt gebruikt voor 'letterlijke' vertalingen, waarbij de klant de revisie voor zich neemt, bijvoorbeeld voor interne communicatie.

Contacteer ons